Gratis provbehandling

Välkommen till
Bailine Gävle

Hos oss får du fysisk träning, kostvägledning och motivation till att uppnå ett bättre välbefinnande och en slankare figur, utan ansträngning. Du får individuell vägledning och väljer själv vart på kroppen du vill göra din förändring.

Bailine tar fram den motion som passar just Dig ex. muskeluppbyggnad, fettförbränning, aerobics eller huduppstramning och smärtlindring. Vi ger dig även vägledning till den kost som du bör äta för att nå dina mål och Bailine ger dig mental motivation och tron på att du kan vara sund, slank och självsäker.

Men vi hjälper även dig som inte har viktproblem, för dig kan de olika programmen träna och stärka din muskulatur och forma din figur.

Vi kan också erbjuda dig träning för ansiktets små muskler. Behandlingen stramar upp slapp hud och stärker din muskelatur samt minskar rynkor och ger dig en ny fräsch lyster.
Vi glädjer oss åt att få hjälpa dig till en mer vältränad, hälsosammare och sundare kropp. Du har ingenting att förlora förutom flera centimeter!

Baline är friskvård och fullt avdragsgillt för arbetsgivare och vi tar även emot Friskvårdskuponger och Friskvårdscheckar!

Ring och boka Din tid redan idag! Vi finns i ljusa, fina lokaler med en rogivande atmosfär på Berggrenska gården i centrala Gävle. Lätt att parkera samt nära till flertal busslinjer och ca 5min promenad från tågstation.

Varmt välkommen!

Bailine Gävle
Annelie Ström

Berggrenska Gården

Kyrkog. 12-14

803 20 Gävle


Telefon: 026 - 65 29 00
E-post
Hemsida

Annelie Ström