Information om våra webbsidor

Innehållet på våra webbsidor är allmän information om Bailine-systemet såsom det fungerar i Sverige. Det som står på de norska sidorna gäller inte nödvändigtvis för Bailine i andra länder

Bailine ger ingen form för medicinsk behandling. Om du tvekar om Bailine är rätt för dig så ber vi dig skicka med läkare eller annan medicinsk kvalificerad personal för att avgöra om du kan använda elektroträning. Du kan också gå till Bailine utan att få elektroträning.

Det är upp till varje salongägare att avgöra vilka tjänster som erbjuds i varje salong. Salongägarna är dock bl.a. förpliktiga av sitt kontraktsmässiga förhållande till huvudkontoret. Salongägarna fastställer egna priser för tjänsterna de väljer ett erbjuda.

Vi skickar inte ut virus eller spam, men eftersom de flesta virus- och spam-skickare förfalskar avsändarens adress så kan du likaväl få e-post som ser ut som om den är skickad av oss trots att vi inte skickat den. Information om spårning av e-post kan du till exempel se här (extern länk, engelska).

Dessa sidor använder cookies bl.a. för tillgång för Bailine-salonger.

Användningsmönstret för sidorna sparas bl.a. för statistiskt bruk.